MENÜ

"Összegyűjtöttük a legfontosabb és leghasznosabb információkat egyetlen oldalra azok számára, akik kályhacsempe vásárlás és cserépkályha építtetés előtt állnak. Ajánlott az itt látható 3 pont lépésről-lépésre való végigjárása, így nem érhetik meglepetések"
hordósy józsef
Hordósy József
Ügyvezető

Először is el kell döntenie, hogy pontosan mit szeretne

Összeállítottunk ehhez egy kis segédanyagot. A szövegre kattintva megtekintheti a 7 fő választási opciót. Érdemes mindegyiket átolvasnia hogy kiderüljön, melyik a legideálisabb az Ön otthonához.

Amint megvan, hogy milyen típusra van szüksége, a következő lépés annak formájának és felépítésének kitalálása.

(Fontos hozzátenni, hogy több variáció is választható egyszerre. Például kérhetünk; csempekandallót sütővel és külső-légbevezetéssel együtt is.)

közzösségi háló

Választania kell egy dizájnt; Forma, Csempe minta és szín szerint

Erre a legegyszerűbb, hogy ötletforrásnak megtekinti az eddig készített referenciáinkat, hiszen az összkép a legfontosabb. Ez azonban ne határolja be a képzeletét. A csempekandalló szinte bármilyen mintájú, színű és formájú lehet. Továbbá a benne levő fém kandallóbetét is variálható méret, kialakítás, funkciók és teljesítmény szerint.

Ötleteihez remek kiindulópontként szolgálhatnak kályhacsempe és színmintáink.
Bármely csempe mintánk, bármelyik színnel variálható, így rengeteg választási lehetősége van.

megtetszett Önnek valamely referencia munkánk?

Amennyiben úgy-érzi, hogy a már elkészült munkáink között megtalálta az Önnek legideálisabbat, kattintson a képre a referenciák között, és ott megtudhatja annak méreteit, és igényelheti annak árát.

Ha másik színben, csempemintával, kivitelben, vagy további egyéb változtatással szeretné valamely referenciánkat, akkor az ajánlatkérőben ezt számunkra megírva így fogjuk Önnek összeállítani, és még egy 3D-s látványtervet is mellékelünk mellé, így láthatja a változtatások eredményét.

Otthona egyedi megoldást kívan?

Ha nem találta meg amit keresett, vagy otthona felépítése egyedi megoldást kíván, kérjen ingyenes helyszíni felmérést és szaktanácsadást. A megbeszélt időpontban lakásán felkeressük Önt, megtekintheti élőben kályhacsempe és szín mintáinkat, kandallóbetét választékunkat és igényeit megtudva ingyenesen elkészítünk Önnek egy személyre szabott, egyedi formát, a hozzá tartozó 3D-s tervrajzot és az árajánlatot.

hírlevél

továbbra is tanácstalan?

Akkor keressen bennünket telefonon, és segítünk Önnek!

Telefonszámunk: +36 (70) 252 5262

Továbbá tekintse meg a blogunkat. Kiválasztottunk 4 cikket azok számára akik a folyamat legelején járnak.

idő múlása

A fa mint környezetbarát, megújuló energiaforrás

Mivel az emberiség környezetszennyező és energia pazarló életvitele hosszú távon a természeti erőforrások kimerüléséhez vezethet, ezért a fosszilis energiahordozók helyett egyre inkább az alternatív energiaforrások kerülnek az előtérbe.

igaz mérleg

Milyen kéményt válasszak?

Egy jól működő kályhához illetve kandallóhoz elengedhetetlen a megfelelő méretezésű kémény, ami garantálja annak tökéletes működését.

malacpersely

4+1 módszer mellyel spórolhatunk a fűtésszámlán

Hiába a legkorszerűbb bió-tűzteres, folyton égő cserépkályha vagy központi fűtésre kötött kandalló, ha nincs megfelelő...

bemutatás

9 indok hogy miért érdemes kandallóval fűteni

Tekinthető befektetésnek is. Hogyan? Akár 30-35%-kal is kisebb lehet az éves fűtésköltsége ha...