Új csempekandallót szeretne?

"Összegyűjtöttük a legfontosabb és leghasznosabb információkat egyetlen oldalra azok számára, akik kandalló vásárlás és építtetés előtt állnak. Ajánlott az itt látható 4 pont lépésről-lépésre való végigjárása, így nem érhetik meglepetések"
hordósy józsef
Hordósy József
Ügyvezető

Először is el kell döntenie hogy pontosan mit szeretne

Összeállítottunk ehhez egy kis segédanyagot. A szövegre kattintva megtekintheti az 7 fő választási opciót. Érdemes mindegyiket átolvasnia így kiderül, hogy melyik a legideálisabb Önnek.

Fontos hozzátenni, hogy több variáció is választható egyszerre. Például kérhetünk; csempekandallót sütővel és külső-légbevezetéssel együtt is.

közzösségi háló
Bézs Csempekandalló
Bézs Csempekandalló
Bézs nagy üveges kandalló
Bézs nagy üveges kandalló
Zöld csempekandalló
Zöld csempekandalló
Lángocska kandalló
Lángocska kandalló
cserépkandalló sütővel
cserépkandalló sütővel
Fehér cserépkandalló
Fehér cserépkandalló

Választania kell egy dizájnt. Forma, Csempe minta és szín szerint

Erre a legegyszerűbb, hogy ötletforrásnak megtekinti az eddig készített referenciáinkat, hiszen az összkép a legfontosabb. Viszont ez ne határolja be a képzeletét. A csempekandalló “bármilyen” mintájú, színű és formájú lehet. Továbbá a benne levő fém kandallóbetét is variálható méret, kialakítás, funkciók és teljesítmény szerint

Amennyiben úgyérzi, hogy a már elkészült munkáink között megtalálta az Önnek legideálisabbat, ne habozzon. Kattintson a képre a referenciák között, és ott igényelheti annak komplett árát.

tudja már hogy mire van szüksége?

Amennyiben referenciáink között megtalálta a legideálisabbat dizájnt, annak paramétereit és árát ott azonnal megtudhatja. De emellett érdemes megtekintenie a rendelés menete menüpontunkat. Így amennyiben a hamarosan megkapott ár megfelel Önnek, pontosan megtudhatja, hogy hogyan lesz az Ön elképzeléséből valóság.

De amennyiben nem találta meg azt, amit szeretne vagy lakása felépítése egyedi megoldást kíván, kérjen ingyenes helyszíni felmérést és tanácsadást. A megbeszélt időpontban lakásán felkeressük Önt, megtekintheti élőben kályhacsempe mintáinkat és igényeit megtudva ingyenesen elkészítünk Önnek egy személyre szabott, egyedi 3D-s tervrajzot és a hozzá tartozó árajánlatot.

hírlevél

Még mindig nem találta meg amit keres?

Akkor keressen bennünket telefonon, és azonnal megtudhatja rá a választ!

Telefonszámunk: +36 (70) 252 5262

Továbbá tekintse meg a blogunkat. Kiválasztottunk 4 cikket azok számára akik a folyamat legelején járnak.

idő múlása

A fa mint környezetbarát, megújuló energiaforrás

Mivel az emberiség környezetszennyező és energia pazarló életvitele hosszú távon a természeti erőforrások kimerüléséhez vezethet, ezért a fosszilis energiahordozók helyett egyre inkább az alternatív energiaforrások kerülnek az előtérbe.

igaz mérleg

Milyen kéményt válasszak?

Egy jól működő kályhához illetve kandallóhoz elengedhetetlen a megfelelő méretezésű kémény, ami garantálja annak tökéletes működését.

malacpersely

4+1 módszer mellyel spórolhatunk a fűtésszámlán

Hiába a legkorszerűbb bió-tűzteres, folyton égő cserépkályha vagy központi fűtésre kötött kandalló, ha nincs megf...

bemutatás

9 indok hogy miért érdemes kandallóval fűteni

Tekinthető befektetésnek is. Hogyan? Akár 30-35%-kal is kisebb lehet a....

További cikkeinket is megnézné?