MENÜ

"Összegyűjtöttük a legfontosabb és leghasznosabb információkat egyetlen oldalra azok számára, akik kályhacsempe vásárlás és cserépkályha építtetés előtt állnak. Ajánlott az itt látható 3 pont lépésről-lépésre való végigjárása, így nem érhetik meglepetések"
hordósy józsef
Hordósy József
Ügyvezető

Először is el kell döntenie hogy pontosan mit szeretne

Összeállítottunk ehhez egy kis segédanyagot. A szövegre kattintva megtekintheti az 5 fő választási opciót. Érdemes mindegyiket átolvasnia, így kiderül hogy melyik a legideálisabb Önnek.

Amint megvan, hogy milyen típusra van szüksége, a következő lépés annak formájának és felépítésének kitalálása.

(Fontos hozzátenni hogy több opció választható egyszerre. Például kérhetünk; hagyományos cserépkályhát sütővel és külső légbevezetéssel is.)

közzösségi háló

Választania kell egy dizájnt; Forma, Csempe minta és szín szerint

Erre a legegyszerűbb, hogy ötletforrásnak megtekinti az eddig készített referenciáinkat, hiszen az összkép a legfontosabb. Viszont ez ne határolja be a képzeletét. A cserépkályha „bármilyen” mintájú, színű és  ajtajú, továbbá formájú lehet.

Ötleteihez remek kiindulópontként szolgálhatnak kályhacsempe és színmintáink.
Bármely csempe mintánk, bármelyik színnel variálható, így rengeteg választási lehetősége van.

megtetszett Önnek valamely referencia munkánk?

Amennyiben úgy érzi, hogy a már elkészült munkáink között megtalálta az Önnek legideálisabbat, kattintson a képre a referenciák között, és ott megtudhatja annak méreteit, és igényelheti annak árát.

Ha másik színben, csempemintával, kivitelben, vagy további egyéb változtatással szeretné valamely referenciánkat, akkor az ajánlatkérőben ezt számunkra megírva így fogjuk Önnek összeállítani, és még egy 3D-s látványtervet is mellékelünk mellé, így láthatja a változtatások eredményét.

Otthona egyedi megoldást kívan?​

Ha nem találta meg amit keresett, vagy otthona felépítése egyedi megoldást kíván, kérjen ingyenes helyszíni felmérést és szaktanácsadást. A megbeszélt időpontban lakásán felkeressük Önt, megtekintheti élőben kályhacsempe és szín mintáinkat, kályhaajtó választékunkat, és igényeit megtudva ingyenesen elkészítünk Önnek egy személyre szabott, egyedi formát, a hozzá tartozó 3D-s tervrajzot és az árajánlatot.

hírlevél

továbbra is tanácstalan?

Akkor keressen bennünket telefonon, és segítünk Önnek!

Telefonszámunk: +36 (70) 252 5262

Továbbá tekintse meg a blogunkat. Kiválasztottunk 4 cikket azok számára akik a folyamat legelején járnak.

igaz mérleg

Cserépkályha vagy kandalló jobb a fűtés szempontjából?

Mind a cserépkályhának és a kandallónak is megvannak a maga előnyei, és sajátosságai. Összefoglalva, mindkét választás jó lehet, de...

idő múlása

A fa mint környezetbarát, megújuló energiaforrás

Nem mindenki számára ismert, hogy a fa is alternatív, környezetbarát, megújuló energiaforrásnak minősül. Környezetvédelmi szempontból a fafűtés alkalmazása CO2 semleges.

malacpersely

4+1 módszer mellyel spórolhatunk a fűtésszámlán

Hiába a legkorszerűbb bió-tűzteres, folyton égő cserépkályha vagy központi fűtésre kötött kandalló, ha nincs megf...

bemutatás

9 indok hogy miért érdemes cserépkályhával fűteni

Tekinthető befektetésnek is. Hogyan? Akár 30-35%-kal is kisebb lehet a....