MENÜ

Új cserépkályhát szeretne?

Megvalósítjuk elképzeléseit, hogy önnek már csak a begyújtás maradjon

Magyarországon már 1.470.000 háztartás a fa tüzelést választotta (Forrás: KSH)

A leggazdaságosabb fűtés módszer

Az árverseny győztese a fatüzelés – nyilatkozta Radovan Illith energiaipari szakértő, aki kollégáival egy teljesen új és egy felújított, hőszigetelt családi házak esetében is megvizsgálta, melyik a leggazdaságosabb fűtési mód. Mindkét ház esetében a fafűtés jött ki győztesen. (Forrás: Napi.hu)

Megújuló, környezetbarát fűtés módszer

Az EU tagországaiban az összes megújuló forrásból származó energia mennyiségének csaknem felét a fa illetve a fahulladék adja. Európa keleti felében és a balti államokban még magasabb az arány – derül ki az Eurostat felméréséből. (Forrás: Agrarszektor.hu)

A teljes lakás fűtésére használható

Az alternatív fűtési módszerek közül egyre népszerűbbek a kályhák, kandallók, amelyek akár az egész házat képesek be-fűteni, ha a ház közepén helyezkednek el. Ezekhez kiegészítésként szerelhetők vízteres vagy légtechnikás elosztó rendszerek; az utóbbi esetben a kandalló forró levegőjét juttatjuk el a ház többi részébe. (Forrás: Teol.hu)

Három fő kérdést kell eldönteni új cserépkályha tervezésekor

„A célunk hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, mint amilyennek azt ön elképzelte. Ha szeretné megismerni hogy ezen kívül milyen kiaknázatlan lehetőségek vannak még, kérjen ingyenes konzultációt és ingyenes helyszíni felmérést.”

1. lépés: A csempeminta, szín és ajtó kiválasztása

Csempeminta

Hosszúkapus, kiskapus, keretes és minimál csempéink közül választhat, íves vagy derékszögű sarokkal, hagyományos ívsoros vagy minimál párkánnyal.

Csempeszín

18 féle szín közül válogathat. Bármely csempe mintánk, bármelyik színnel variálható, így rengeteg választási lehetősége van.

Kályhaajtó

43 különféle tüzelőajtó és hamuzóajtó közül választhat, illetve szükség vagy kérés esetén egyedi kályhaajtókat is beszerzünk.

Gyors helyszíni felmérés, pontos munkakezdés, szép kivitelezés. Csak ajánlani tudom a céget, nagyon szépen dolgoztak.
lángocska-csempekandalló-1,1
Hujbert Nóra
Mind a tervezés, mind a kivitelezés csillagos ötös. Azon ritka cégek egyike, akik a vásárló rendelkezésére állnak bármikor. Ha valaki tökéletes kályhát szeretne, akkor garantáltan a legjobb választás.
tulipános-cserépkályha
Zavadovics János

2. lépés: A típus kiválasztása

A szövegre kattintva megtekintheti az 5 fő választási opciót. Érdemes mindegyiket átolvasnia, így kiderül hogy melyik a legideálisabb Önnek.

Ha már tudja hogy mire van szüksége, ugorhat a 3.lépésre.

Az opciók többsége variálható. Például kérhetünk; hagyományos cserépkályhát sütővel és külső légbevezetéssel is.

3. lépés: A felépítés kitalálása

Ez a lépés határozza meg leginkább cserépkályhánk összképét. El kell döntenünk hogy hány sor magas legyen a cserépkályha, legyen e benne ülőke vagy vállpárkány, ha igen akkor mekkora és hol legyen, szeretnénk e díszcsempéket esetleg fríz sort.

Erre a legegyszerűbb, hogy ötletforrásnak megtekinti az eddig készített referenciáinkat, hiszen az összkép a legfontosabb. Viszont ez ne határolja be a képzeletét. A cserépkályha „bármilyen” mintájú, színű és ajtajú, továbbá formájú lehet.

Megtetszett Önnek valamely referencia munkánk?

Ha az elkészült munkáink között megtalálta az Önnek legideálisabbat, kattintson a képre a referenciák között, és ott megtudhatja annak méreteit, és igényelheti annak árát.

Ha másik színben, csempemintával, kivitelben, vagy további egyéb változtatással szeretné valamely referenciánkat, akkor az ajánlatkérőben ezt számunkra megírva így fogjuk Önnek összeállítani, és még egy 3D-s látványtervet is mellékelünk mellé, így láthatja a változtatások eredményét.

hordósy józsef
Hordósy József
Ügyvezető

Otthona egyedi megoldást kívan?​​

Ha nem találta meg amit keresett, vagy otthona felépítése egyedi megoldást kíván, kérjen ingyenes helyszíni felmérést és szaktanácsadást. A megbeszélt időpontban lakásán felkeressük Önt, megtekintheti élőben kályhacsempe és szín mintáinkat, kályhaajtó választékunkat, és igényeit megtudva ingyenesen elkészítünk Önnek egy személyre szabott, egyedi formát, a hozzá tartozó 3D-s tervrajzot és az árajánlatot.

Nem találta meg amit keresett?

Akkor keressen bennünket telefonon, és segítünk Önnek!

Blogunkból

Mind a cserépkályhának és a kandallónak is megvannak a maga előnyei, és sajátosságai. Összefoglalva, mindkét választás jó lehet, de…

Nem mindenki számára ismert, hogy a fa is alternatív, megújuló energiaforrásnak minősül. A fafűtés alkalmazása CO2 semleges.

Hiába a legkorszerűbb bió-tűzteres, folyton égő cserépkályha vagy központi fűtésre kötött kandalló, ha nincs megfelelő…

Tekinthető befektetésnek is. Hogyan? Akár 30-35%-kal is kisebb lehet a fűtésköltsége.